Τηλ: 2104812190   Κιν: 6944 361 693   email: fragkiadakismetafores@gmail.com

Μετακομίσεις Ανυψωσεις Φραγκιαδάκης Νικόλαος

 

 

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ-ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ-ΑΜΠΑΛΑΖ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

 

-Μετακομίσεις Εσωτερικού

-Μετακομίσεις Εταιρίας

-Μεταφορά Έργων Τέχνης

-Μεταφορά Πιάνου

-Υπηρεσίες Αποθήκευσης

πειραιάς, μεταφορές μετακομίσεις πειραιάς μεταφορές ρέντης μεταφορές αθήνα μετακομήσεις ρέντης ανυψώσεις πειραιάς ειδικές ανυψώσεις αττικήμεταφορική εταιρία Πειραιάς μετακομήσεις με ανυψωτικό μηχάνημα πειραιάς ενοικιάσεις ανυψωτικού μηχανήματος ενοικίαση αναβατωρίου μετακόμισης ενοικίαση αναβατωρίων πειριαάς αθήνα μετακομήσεις πειραιά αθήνα ρέντης αιγάλεω νίκαια κορυδαλός αττική,ειδικες ανυψωτικές εργασίες,φορτηγο μετακομισηςανυψώσεις πειραιάς καμίνια ρεντης, ανυψωσεις νίκαια, ανυψώσεις αιγάλεω, ανυψωτικά μηχανήματα παιραιάς, ενοικιάσεις ανυψωτικών μηχανημάτων αττική πειραιάς, μεταφορές μετακομίσεις πειραιάς μεταφορές ρέντης μεταφορές αθήνα μετακομήσεις ρέντης ανυψώσεις πειραιάς ειδικές ανυψώσεις αττικής μεταφορική εταιρία Πειραιάς μετακομήσεις με ανυψωτικό μηχάνημα πειραιάς ενοικιάσεις ανυψωτικού μηχανήματος ενοικίαση αναβατωρίου μετακόμισης ενοικίαση αναβατωρίων πειριαάς αθήνα μετακομήσεις πειραιά αθήνα ρέντης αιγάλεω νίκαια κορυδαλός αττική, μεταφορές μετακομίσεις πειραιάς, μεταφορές ρέντης, μεταφορές, αθήνα, μετακομήσεις ρέντης, ανυψώσεις πειραιάς, ειδικές ανυψώσεις αττικής, μεταφορική εταιρία Πειριαάς, μετακομήσεις με ανυψωτικό μηχάνημα πειραιάς, ενοικιάσεις ανυψωτικού μηχανήματος, ενοικίαση αναβατωρίου μετακόμισης, ενοικίαση αναβατωρίων πειριαάς, αθήνα μετακομήσεις πειραιά αθήνα ρέντης αιγάλεω νίκαια κορυδαλός αττική

Η Εταιρεία Μετακομίσεων Φραγκιαδάκης δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς και της μετακόμισης εκσυχρονίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρονται στον πελάτη ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜE:

Φορτηγά, ιδιόκτητο ανυψωτικό μηχάνημα και έμπειρο προσωπικό.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

Δωρεάν εκτίμηση της δουλειάς μετά απο προσωπική επαφή με το πελάτη στον χώρο του. Αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών. Συσκευασία προσωπικών και πολύτιμων ειδών, επίπλων και ρουχισμού.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ:

Η γρήγορη και ασφαλής μεταφορά των προσωπικών σας ειδών, επίπλων και οικοσυσκευών σε προσιτές τιμές.

 

Ανυψώσεις Φραγκιαδάκης Νικόλαος

 


 

Η μετακόμιση των πραγμάτων σας γίνεται με ασφάλεια σε όποιο ύψος και αν χρειάζεται να μεταφερθούν.

Η εταιρεία μας διαθέτει ανυψωτικό μηχάνημα

 

 

Αμπαλάζ Φραγκιαδάκης Νικόλαος

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

-Αμπαλάζ επίπλων και συσκευασία υαλικών

-Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων

-Δωρεάν συνδέσεις και αποσυνδέσεις ηλεκτρικών συσκευών

-Σύνδεση-αποσύνδεση Air condition

-Σύνδεση-αποσύνδεση φωτιστικών

-Τοποθέτηση και συναρμολόγηση (Πίνακες,Καθρέπτες,Ράφια,Σύνθετο,Βιβλιοθήκες,Έπιπλα ΙΚΕΑ)

 

 

{ppgallery}

 

 

 

 

 

 

{/ppgallery}

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ στον χώρο σας από έμπειρο σύμβουλο μετακόμισης για να βρούμε μαζί τις λύσεις που ταιριάζουν στο δικό σας σπίτι!

Όροι Χρήσης


Η πρόσβαση καθώς και η χρήση της ιστοσελίδας metakomiseis-fragkiadakis.gr, υποδηλώνει την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που περιγράφονται στο παρόν κείμενο.


Οι παρακάτω όροι χρήσης διατυπώνονται λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα νομοθεσία σχετικά με τα θέματα αυτά. Σε κάθε περίπτωση οι Ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές της ιστοσελίδας metakomiseis-fragkiadakis.gr διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής των όρων χρήσης, κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών της ιστοσελίδας και πάντα μέσα στο υπάρχον κείμενο ή και ενδεχόμενη αλλαγή στο ελληνικό κι ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για τα ζητήματα αυτά.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας metakomiseis-fragkiadakis.gr, συμπεριλαμβανομένων γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων και γενικά όλων των αρχείων αυτής της ιστοσελίδας, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας metakomiseis-fragkiadakis.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις των διεθνών συμβάσεων, του ευρωπαϊκού δικαίου και του ελληνικού δικαίου.
Τα λοιπά σήματα, προϊόντα, υπηρεσίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα metakomiseis-fragkiadakis.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιριών, οργανισμών, ενώσεων, εκδόσεων, συνεργατών, φορέων και συνεπώς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) των περιεχομένων της ιστοσελίδας metakomiseis-fragkiadakis.gr.

Σύμβαση χρήσης

Ο επισκέπτης / χρήστης της ιστοσελίδας metakomiseis-fragkiadakis.gr αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους όρους και προϋποθέσεις που περιγράφονται στο παρόν κείμενο. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να εγκαταλείψει άμεσα την ιστοσελίδα metakomiseis-fragkiadakis.gr και να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της. Ο επισκέπτης / χρήστης υποχρεούται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων και προϋποθέσεων που περιγράφονται στο παρόν κείμενο για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που περιγράφονται στο παρόν κείμενο.
Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας metakomiseis-fragkiadakis.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην ιστοσελίδα metakomiseis-fragkiadakis.gr από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.


Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη της ιστοσελίδας metakomiseis-fragkiadakis.gr διέπεται από τους όρους Διαχείρισης προσωπικών Δεδομένων που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα μας και μπορείτε να τους διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ όπως και από τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου , όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου . Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους Διαχείρισης Προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας μας οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας metakomiseis-fragkiadakis.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


LINKS

Η ιστοσελίδα metakomiseis-fragkiadakis.gr περιέχει σε μερικά σημεία του links προς άλλες ιστοσελίδες, για το περιεχόμενο των οποίων δεν φέρει καμιά ευθύνη. Επίσης δεν φέρει ευθύνη για τυχόν συλλογή προσωπικών πληροφοριών από αυτά. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας metakomiseis-fragkiadakis.gr δεν ελέγχουν την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων και σε καμία περίπτωση δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο αυτό.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

φορτηγά, ιδιόκτητο ανυψωτικό μηχάνημα και έμπειρο προσωπικό.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

η γρήγορη και ασφαλής μεταφορά των προσωπικών σας ειδών, επίπλων και οικοσυσκευών σε προσιτές τιμές.